7-А клас
ЗАВДАННЯ "НАСТІЛЬНА ГРА"
Час карантину потрібно провести не тільки обережно, щоб не нашкодити своєму здоров'ю, але й так, щоб було цікаво. Під час виконання нам потрібно не тільки виготовити корисний, міцний та красивий виріб, але ще й побавитись у гру самостійно і задіяти до гри тих, хто є з нами зараз поруч - батьків, дідусів, бабусь, братів та сестер.
Уважно розгляньте банк-даних виробів аналогів. Оберіть один із варіантів за основу.Також можна обрати свій варіант гри. В домашніх умовах з доступних матеріалів спробуйте виготовити подібний виріб. Зробити фото того, як ви використовуєте свою гру. Звіт про виконання (фото) викласти на електронну адресу:degsviv@gmail.com
Роботу необхідно виконати до 22 квітня. А також чекаю на ваші відеозвіти про виконання попередніх робіт.
Банк-даних виробів-аналогів:

Динамічна іграшка орігамі
Завдання:
- Переглянути відео та майстер-класи з виготовлення динамічних іграшок, виконаних в техніці орігамі.
- Обрати варіант для виготовлення.
- Створити динамічну іграшку
- Фото прислати на мою електронну пошту до 29 квітня.
Любі діти!
Нове завдання: виготовлення бутербродів




Бутербродами називають шматочки хліба з покладеними на них різними продуктами. Існують сотні різних видів бутербродів, багато з яких мають свої традиційні назви і способи приготування.
Канапе - ммаленькі закусочні бутерброди, які готують на підсушеному в духовці або підсмаженому на маслі хлібі.
Тартинки - гарячі бутерброди з запеченою шинкою, паштетом, сардинами, сиром, овочами тощо.
Вимоги до якості бутербродів:
- Продукти, що входять до складу бутербродів, мають бути доброякісні й добре поєднуватися за смаком.
- Товщина і форма нарізання продуктів для бутербродів має відповідати нормам (товщина скибки хліба для відкритих бутербродів 1...1,5 см, для закритих - від 0,5 до 1 см; вареної ковбаси - 3...5мм, копченої - до 2 мм.
- Продукти на бутерброді мають повністю покривати шматок хліба, але не звисати з нього.
- Оформлення бутербродів повинно бути естетичним, але таким, щоб бутерброд було зручно їсти.
Під час подрібнення продуктів слід додержувати правил безпечної праці та санітарно- гігієнічних вимог:
- Нарізати і накладати продукти на бутерброди обов'язково на обробних дошках.
- Для різних продуктів використовувати відповідні дошки.
- Під час нарізання пальці лівої руки мають бути ледьзігнуті, міцно тримати продукт і бути на певній відстані від леза ножа.
Під час натирання продуктів на тертці міцно тримати їх рукою, щоб не вислизнули. Працювати обережно, щоб не поранити рук. Не натирати дуже дрібні шматочки продуктів.
Завдання:
- Ознайомся зі зразками готових бутербродів, використовуючи Інтернет ресурси та кулінарну літературу.
- Підготуй робоче місце, продукти.
- Приготуй бутерброди (2-3 шт.).
- Оформи бутерброди.
- Підготуй відеозвіт поетапного приготування бутербродів.
- Надішли фото на ЕП до 17 травня.
Завершальне завдання - презентація свого улюбленого заняття (хобі)
Любі діти!
Всі ви маєте свої особисті вподобання, свої улюблені заняття, соє хобі. Дуже цікаво було б дізнатися про них. Презентуйте їх зручним для вас способом, а саме: фото, відео, майстер-клас тощо. Чекаю на ваші "похвастушки"до 22 травня.
Комментарии
Отправить комментарий