7-Б клас
Великдень - найдавніше, найважливіше і найочікуваніше християнське свято. Встановлене воно на честь Воскресіння Ісуса Христа на третій день після мук і смерті. Паска — це надзвичайно смачний і, в той же час, особливий вид випічки. Перш за все, варто пам'ятати, що паска — це не просто солодка випічка, а обрядовий хліб, який готують раз на рік — на Великдень, і який несуть святити до церкви. Крім того, сам процес випікання паски — це таїнство, яке вимагає дотримання деяких правил. Для того щоб приготувати смачну, пишну і ароматну паску для великоднього столу, потрібно знати секрети і рецепт приготування, які точно добре знають ваші матусі та бабусі. Дорогі дівчатка! Маю надію, що ви із задоволенням долучаєтесь до таїнства виготовлення пасок. Отже, ваше завдання: 1. Активно допомагати рідним при виготовленні пасок. 2. Прирасити готові паски на свій смак. 3. Поділитися рецептами та секретами випікання пасок у вашій родині. 4. Фотозвіт про виконання завдання нап
Комментарии
Отправить комментарий